»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Ny HBO-komedieserie går ‘Girls’ og ‘Louie’ i bedene – se traileren

Tendensen med komikere, der i ‘Louie’-ånden spiller karikerede udgaver af dem selv, er efterhånden ved at tage overhånd, men den amerikanske komiker Pete Holmes’ kommende HBO-serie ‘Crashing’  har heldigvis stærke navne i ryggen i form af executive producer Judd Apatow, der også producerede ‘Girls’ og Netflix’ ‘Love’.

Pete Holmes spiller i ‘Crashing’ newyorker-komikeren Pete, der efter at have fanget sin kone i seng med en anden går gennem en drænende skilsmisse. Det tvinger Pete til at skabe sig en frisk ny start på livet, og det afstedkommer selvfølgelig en lang række komiske situationer, som vi får en forsmag på i traileren.

Holmes har tidligere haft sit eget late-night talkshow på TBS, der blev lukket i 2014 på grund af utilstrækkelige seertal. ‘Crashing’ er således hans store chance for at gøre comeback og måske endda opnå et større gennembrud.

Serien, der også får besøg af T.J. Miller (‘Silicon Valley’, ‘Deadpool’), får premiere på HBO Nordic 20. februar.

Læs også: Første teaser til uigenkaldeligt sidste sæson ‘Girls’ er landet

Læs også: Lyt til Soundvenue Filmcast: Københavnerungdom i ’I blodet’ og en alt for udbredt komedieserietendens

Advertisement