Reza Etamadi har overrasket modeverdenen med sit brand, Muf10

Rebellen Muf10 skal bevise sit værd i udlandet: »Vi har stadig gaden«

Man kan ikke snakke om den nye slags rebeller i dansk mode uden at nævne Reza Etamadi og Muf10, som han har startet sammen med blandt andre nevøen Nico Etamadi.

De seneste par år er mærket gået fra simple brandede caps og hoodies til at blive fanget af street style-fotografernes linser under modeugen i København og internationale storbyer som London, Paris og New York.

Uden uddannelse og med en kriminel baggrund har Reza formået at skabe en opmærksomhed omkring sit samplende streetwear, som enhvert brand drømmer om. Og nu er Muf10 klar til at prøve at tage hypen til næste niveau.

Annonce
 

»Vi vil gerne flytte til L.A. og have en base derovre og samtidig have Danmark som dna«, siger Reza i vores video. »Så kan vi ramme et bredere publikum, men sælge vores historie og vise, at vi ikke er de typiske designere, men vi formår at gøre noget, der er anderledes«.

Indtil videre kommer Muf10’s første egentlig kollektion til salg i næste måned i en række internationale butikker, som Harvey Nichols i Hong Kong og Antonia i Milano samt hos Birger Christensen i København.

Se hele temaet om modens rebeller HER.