Animeret striptease i musikvideoen til Kwamie Livs nye single ‘My Boo’

Engang i november lander Kwamie Livs længeventede debutalbum ‘Lovers That Come and Go’, hvorfra der allerede er blevet delt de tre singler, ‘Blasé’, ‘Follow My Heart’ og ‘Sweet Like Brandy’. Nu følger endnu en i rækken, ‘New Boo’, som akkompagneres af en animeret musikvideo.

‘New Boo’ er væsentligt mere basdreven, end Liv ellers har haft for vane på tidligere sange, og hendes lavmælte, let sprøde stemme lægger et ekstra sensuelt lag oven på den i forvejen udtalte erotik i sangens visuelle fortælling, som tager sig ud på en rødmalet stripklub.

Videoen er instrueret og animeret af Livs faste samarbejdspartner, Baby Duka.

Læs også: Kwamie Liv annoncerer sin eneste koncert i efteråret

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold