#RIPJustinsHair: Justin Bieber tager afsked med de forhadte dreadlocks og nyt hashtag får straks eget liv

Bag den polerede popstjernefernis er Justin Bieber jo blot en ung mand i starten af 20’erne, der har et naturligt behov for at afsøge grænserne af sin identitet og sit udtryk, men det gør ham ikke desto mindre sjov at følge på de sociale medier – og ligeså sjovt er det at observere den ofte meget følelsesladede respons, hans adfærd derinde genererer.

For en måneds tid siden blev den unge Bieber lagt for had på de sociale medier, da han delte billeder af sine nye, afblegede dreadlocks – kritikken gik naturligvis på, at den hvide superstjernes valg af rastafarifrisuren var et udtryk for kulturel appropriation.

Om Bieber har taget kritikken til sig eller blot er blevet rastløs i sit dreadlock-look vides ikke, men i hvert fald delte han fredag aften et par billeder af en nu næsten kronraget Bieber.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stjernens nye frits udløste straks hashtagget #RIPJustinsHair. Mange har henover weekenden været i (et ironisk anfald af) chok:

De mere trofaste Beliebers har udtrykt deres betingelsesløse kærlighed – dreadlocks eller ej:

Efter frisørbesøget fredag tog Bieber privatflyet til Toronto, hvor han optrådte til release-festen for Drakes nye album, ‘Views’. Se små klip af både ny frits og Drakes velkomstord til sin unge kollega nedenfor: »Holy shit, it just got very Canadian and very real in here!«

 

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med