Ny app skaber et fælles event-univers om alt fra fester til fodboldkampe i København

Ny app skaber et fælles event-univers om alt fra fester til fodboldkampe i København

Deltager du i Facebook-eventet, der indtil for nylig hed ‘Copenhagen all year round – All events and happenings to join in‘, så er du måske allerede bekendt med Joynin. For folkene bag Facebook-begivenheden, der guider til stort set alt, der sker i København, er nemlig lige blevet omdannet til en app med navnet Joynin.

Joynin gør nogenlunde det samme som begivenheden, bare i et lidt mere overskueligt app-format uden for Facebooks rammer. Appen er bygget op som andre lignende event-apps, hvor den ud fra din placering tilbyder de mest relevante aktuelle begivenheder. Her kan brugere oprette begivenheder – alt fra stort til småt – som vildtfremmede kan beslutte sig for at deltage i. Mangler man eksempelvis et modstanderhold til en rask kamp nede i parken, kunne Joynin være et godt sted at starte. Er man lige flyttet til byen eller startet på studie, kan Joynin hjælpe med at finde et socialt event eller en fest, der åbner København op. Eller mangler man bare et loppemarked en stille søndag, så kan appen også hjælpe.

De to unge iværksættere bag appen forklarer i en pressemeddelelse, at København lige nu har hovedfokus, men at visionerne er både nationale og internationale.

»Tænk hvis man kunne komme til enhver storby i hele verden, og så snart du er landet, kan du finde frem til hvad, hvem og hvor man skal tage til. Ud over at det er en super smart oversigt for de respektive byers egne indbyggere, ligesom det eksempelvis ville være i København, så vil det også især være brugbart for rejsende, udvekslingsstuderende og tilflytterer«, siger Christian Nyhuus, der sammen med Tobias Lindskov har startet Joynin.

Joynin er indtil videre ude til iPhone og kan hentes HER.

Læs også: Dansk socialt medie for modeentusiaster vil ophøje din garderobe til en digital lookbook