Digi-snacks: Beyoncés drageæg, et smadret Apple Watch og Seinfeld-popart

Var det noget med et par snacks fra den store internetbuffet? Værsgo'.

beyonce-khaleesi

 

Har Beyoncé et drageæg fra Game of Thrones?

Beyoncé går under navnet Queen B, og nu spreder der sig et rygte om, at hendes mand Jay Z rent faktisk behandler hende som én.

I hvert fald påstår Emilia Clarke, der har rollen som dronning og dragemoder Daenerys Targaryen i HBO-serien ‘Game of Thrones’, at Jay Z har købt det ene, af de tre rekvisit-drageæg, der blev produceret til serien. Hun kalder æggene ‘virkelig, virkelig dyre’, ‘virkelig fucking tunge og seriøse kunstværker’ i interviewet med Harper’s Bazaar.

Med det in mente lyder det ikke helt usandsynligt, at Jay Z har slået kløerne i det ene af æggene, selvom hverken HBO eller Jay Z’s stab kan bekræfte nyheden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et rundt Apple Watch

YouTube-kanalen Peripatetic Panda fixer, hvad de ser som problemer med nye tech-produkter. For eksempel har lavet en iPhone 6, der ikke bøjer og en vandtæt Samsung Galaxy S6. Måden, de gør det på, er med tungt maskineri og Hulks fingersnilde. Fælles for videoerne er dog. At genstandene utroligt nok stadig virker efterfølgende.

Som du kan se herover, er det halvvejs en fuckfinger til forgudelsen af vores elektronikprodukter og halvvejs bare rigtig dumt.

Costanza_Jules_1000

 

George Costanza som pop-art

Den populære halvfemser-sitcom om ingenting, ‘Seinfeld’ fik en reprise, da normcore blev et begreb. Derfor er det nok heller tilfældigt, at den sleske kværulant George Costanza nu bliver genoplivet som forskellige populærkultur-ikoner.

Det er kunstneren Nicko Philips, der har lavet serien ‘30 Days of Costanza‘.

Nicko deler alle billederne på sin Instagram-profil, så der kan man løbende følge med i udviklingen.

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af