Trailer: Se Michael Fassbender og Marion Cotillard i forsmag på blodig filmatisering af ‘Macbeth’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Justin Kurzels ‘Macbeth’ fik i maj verdenspremiere på Cannes-festivalen med flotte anmeldelser til følge. Det er en moderne filmatisering i den forstand, at dens kampscener er rå, blodige og realistiske, men samtidig er den klassisk med den originale Shakespeare-dialog intakt.

Michael Fassbender spiller den magtsyge skotske konge, nærmest som var han en krigsveteran med posttraumatisk stress, mens Marion Cotillard passer perfekt til rollen som hans svigefulde hustru. Filmen er fantastisk flot, hvilket man også får indtryk af i den første trailer, som nu er ude, og som kan ses ovenfor.

Australske Justin Kurzel fik et smalt gennembrud med den ligeledes barske ‘Snowtown’ i 2011, og efter ‘Macbeth’ venter der ham et endnu større projekt: En filmatisering af computerspillet ‘Assasin’s Creed’, hvor han igen arbejder sammen med Fassbender og Cotillard. Den er sat til premiere næste år, mens ‘Macbeth’ får dansk premiere 12. november i år.

Læs også: Michael Fassbenders bedste og værste roller

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af