Modehuset Burberry får egen kanal på Apple Music

Modehuset Burberry får egen kanal på Apple Music
Musik spiller en voksende rolle for Burberry, hvilket tydeligt fremgår af deres modeshows. (Foto: Burberry)

Apple Music åbner op for en umiddelbart ikke så oplagt række samarbejder ved at invitere de klassiske britiske Burberry-tern inden for i Apple Music-butikken som kurator.

Indtil videre har listen over kuratorer talt mere oplagte samarbejdspartnere i form af internationale musikmedier som Rolling Stones, NME og Pitchfork, plus tjenester som Shazam og pladeselskaber som 4AD.

Indtil videre tæller Burberrys Apple Music-playlister en kurateret mandags-liste over chefdesigners Christopher Baileys aktuelle favoritnumre, 15 britiske upcoming kunstnere og en liste med numre fra Burberrys catwalks. De emmer hver især af klassisk, britisk garderobe med en snert af ungdommelighed.

Burberry har tidligere dyppet tæer i de musikalske vande i form af akustiske Burberry-sessions med primært britiske musikere, som Keane, James Bay og Denai Moore, der optrådte på årets Roskilde Festival. Det vil på sigt også smelte ind i Apple Music, ligesom de producerer unikt videoindhold til streamingtjenesten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Den endelige dom: Skal du blive eller skride fra Apple Music?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af