Katy Perrys Twitter-konto er blevet hacket: Lægger op til venskab med Taylor Swift

Katy Perrys Twitter-konto er blevet hacket: Lægger op til venskab med Taylor Swift

Ingen er sikre, end ikke Katy Perry. Perry, der besidder den mest fulgte Twitter-profil i verden med 89 millioner følgere, oplevede natten til i dag, at hackere overtog hendes konto.

Inden det blev afværget nåede vedkommende at kalde den TMZ-lignende YouTube-kanalejer KEEM »a fag« og foruden andre profaniteter, såsom det ord, Søren Espersen ikke siger. Derudover får hackeren det til at se ud som om, Katy Perry rækker hånden ud mod Taylor Swift. Det er i særdeleshed påfaldende, fordi de to efter alt at dømme har det værst tænkelige forhold i showbiz.

Det sidste tweet i “Katy Perrys” rant taggede brugeren @sw4ylol, der tilsyneladende er fra Rumænien og brugte hashtagget #hackersgonnahack. Vedkommende formodes at stå bag angrebet og fulgte op med dette tweet i dag.

Katy Perry er ikke den første celebre karakter, der er blevet hacket – både Justin Bieber og Britney Spears har været ude for det samme. Det bliver formodentlig heller ikke sidste gang på trods af Twitters vedblivende indsats for højere sikkerhed. Kontoen er imidlertid vendt tilbage til sit vante underlige selv.

Læs også: 50 Cent ydmyger på Twitter en “skæv lufthavnsmedarbejder”: Han viser sig at have social angst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af