50 Cent ydmyger på Twitter en “skæv lufthavnsmedarbejder”: Han viser sig at have social angst

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

50 Cent delte i forgårs på Twitter en video af en lufthavnsmedarbejder, der tilsyneladende bare passer sit job i lufthavnen i Cincinnati. I videoen, der er fjernet fra Fittys Twitter-konto, men kan ses herover, kan rapperen ses og høres kalde medarbejderen »high as a motherfucker« og hans generation for »fucking crazy«.

Hvad der er gået forud for episoden, der åbenbart har gjort det bydende nødvendigt for 50 Cent at filme medarbejderen og ydmyge ham på Twitter, vides ikke. Men i hvert fald er det siden da kommet frem, at medarbejderen sandsynligvis ikke var høj, men rettere lider af social angst. Det udtaler hans forældre til tv-stationen Cincinnati WLWT, som forlanger en undskyldning fra rapperen.

Uanset hvad, er det endnu et classy move fra 50 Cent, der tilbage i 2012 var offentligt i vælten for at tale nedsættende om autister på netop Twitter. Først og fremmest er det relativt ligegyldigt offentligt at udskamme en tilfældig lufthavnspedel over for otte millioner Twitter-følgere – høj eller ej. Dertil kommer, at det selvfølgelig er et lidt ironisk move at kalde den yngre generation for sindssyg for en rapper, der tidligere solgte stoffer og var bandemedlem.

50 selv har endnu ikke udtalt sig i sagen.

Læs også: 50 Cent har stadig sine lunch money: Poserer på Instagram med bjerge af penge

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af