Oplev Ryan Reynolds som Pikachu i første trailer til live-action pokemon-film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første trailer til pokemon-filmen ‘Pokémon Detective Pikachu’ er landet: En live-action film, der følger den fluffy gule Pikachu, som ingen ringere end Ryan Reynolds lægger stemme til. Et noget overraskende castingvalg, når man kender tegnefilm-Pikachus overnuttede falset-toneleje, der mildest befinder sig et stykke fra Reynolds manderøst.

Og det lader til netop at være filmens præmis: I traileren følger vi Tim Goodman (Justice Smith), der overraskes af Pikachu hjemme i sin stue – men mest overraskende er det, at de to kan kommunikere. Som Pikachu med Reynolds røst siger: »Oh my god, du kan forstå mig! Jeg har været så ensom. Alle andre høre bare ‘pika, pika’«. Da Tims privatdetektiv-far forsvinder, begiver han og Pikachu sig ud for at finde ham i en verden, hvor pokemoner og mennesker lever side om side.

Filmen er instrueret af Rob Letterman, og foruden Reynolds og Smith medvirker blandt andre Kathryn Newton (‘Lady Bird’) og Ken Watanabe (‘Godzilla’). Filmen får amerikansk biografpremiere i maj 2019, men det er endnu uvist, hvornår vi får den at se herhjemme.

Læs også: Farvel til Stan Lee: Vi hylder tegneserielegendens fem bedste cameos i Marvels filmunivers

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af