Kevin Hart taler ud om utroskab og Oscar-kontrovers i ny dokumentarserie fra Netflix

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fortryder du noget – er der noget, du gerne ville have gjort anderledes? Det bliver Kevin Hart spurgt i traileren til den nye dokumentarserie om hans liv, ’Don’t F**ck this Up’. Og komikerens svar lægger bestemt op til en interessant og selvudleverende dokumentar:

»Ok, lad os bare lige stoppe her: For før folk dømmer og siger: ’Kevin Hart er et pikhoved, han er et røvhul’, vil jeg bare gerne lige sige, at der er meget, I ikke ved«.

2019 har da været noget af et år for den amerikanske komiker. Det startede ellers med opfyldelsen af en drøm: Hart skulle være vært for Oscar-uddelingen. Men da en række af hans gamle tweets med ufølsomme jokes om homoseksualitet dukkede op, måtte han træde tilbage fra tjansen.

I september ramte endnu en ulykke, da han blev alvorligt kvæstet i et trafikuheld.

I en ny Netflix-dokumentarserie i seks afsnit kan man følge Kevin Hart i et år og får løbende fortællingen om, hvordan han blev den mand og komiker, han er i dag. Udover forløbet fra den glædelige nyhed om værtsjobbet, til han måtte træde tilbage, kan man også forvente et indblik i den ubehagelige mediesag om komikerens utroskab, mens hans kone var gravid.

’Don’t F**ck This Up’ kan ses på Netflix 27. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af