Aziz Ansaris ‘Master of None’-makker er klar med lovende Netflix-film – se traileren til ‘Tigertail’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alan Yang skabte ‘Master of None’ sammen med Aziz Ansari, men hans navn får næppe lige så mange klokker til at ringe blandt publikum som makkerens.

Det kan ændre sig nu, hvor Yang – der også var en af kræfterne bag komedienyklassikeren ‘Parks and Recreation’ – instruktørdebuterer med den seriøse immigrationshistorie, trekantsdramaet ’Tigertail’.

I den elegante trailer til den nye Netflix-film ser vi den unge taiwanesiske mand Grover give sin barndomsveninde et løfte: Når han en dag rejser fra hjemlandet, skal hun med ham til USA, hvor al kultur, der er noget værd, kommer fra.

Grover er fast besluttet på at rejse, og det kan kun gå for langsomt. Han kommer da også afsted, men uden veninden. Hende efterlader han nemlig, uden at sige farvel, til fordel for rigmandsdatteren Zhenzhe, hvis far sponsorerer en tur til USA, hvis Grover gifter sig med hende først.

’Tigertail’ kan lyde som en blanding af ‘Master of None’ og ‘Crazy Rich Asians’, men med sin egen struktur og tone i fortællingen, der udfolder sig over en årrække med et skiftende cast af hovedskuespillere.

’Tigertail’ kan ses på Netflix 10. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af