Drake har væddet knap fem millioner kroner på udfaldet af Super Bowl

Drake har væddet knap fem millioner kroner på udfaldet af Super Bowl
Drake. (Foto: PR)

Super Bowl løber af stablen natten til mandag, og selvfølgelig er Drake på pinden med et storstilet odds på udfaldet af kampen.

Rapperen afslørede på sin Instagram, at han har satset 700.000 dollars på kampen, svarende til lidt under fem millioner kroner. Han spiller mod oddsene og satser dermed på, at Kansas City Chiefs vinder over Philadelphia Eagles, som ellers er bookmakernes favorit.

Han har også sat penge på, at quarterback Patrick Mahomes og wide receiver JuJu Smith-Schuster scorer på touchdown. Han mener desuden, at Chiefs vinder både første og anden halvleg og at Travis Kelce udnævnes til Most Valuable Player.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På Instagram beskriver Drake sine odds som »psykotiske«. Han skriver videre: »Vær sød ikke at prøve at analysere logikken bag oddsene, for der er ikke nogen«.

Drake væddede også stort, da VM i fodbold løb af stablen sidste år. Dengang tabte han omkring syv millioner kroner på udfaldet af finalen.

Det skal dog nævnes, at Drake har et samarbejde med kryptokasino-platformen Stake, så han har muligvis et anseligt beløb at spille for. Om ikke andet har han utvivlsomt en velpolstret bankkonto til at kompensere for eventuelle tab.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af