Jack White driller Oasis med deres dyre billetpriser

Jack White driller Oasis med deres dyre billetpriser
Oasis. (Foto: Dave Hogan/Getty Images)

Oasis har på egen vis altid formået at dele vandene, og reaktionerne på deres comeback har også været mange og forskellige. Foruden den forventede fan-ekstase, har visse kunstnere nemlig sendt stikpiller til det britiske brødreband, der også selv er kendt for at være glade for beef.

Robbie Williams har kaldt deres reunion for en »sæbeopera«, og Carlos O’Connell fra Fontaines D.C. fik nævnt i et interview, at han »ikke kunne være mere ligeglad med deres tilbagekomst«.

Nu har endnu en stor kunstner sendt en knap så venlig hilsen til Oasis.

Det skete i weekenden, da Jack White spillede i London, hvor den rutinerede sanger brugte tid på scenen på at kritisere de voldsomt dyre billetter til Manchester-bandets kommende koncerter. Det melder Consequence of Sound.

Jack White. (Foto: Kevin Winter/Getty Images for iHeartRadio)

Her præsenterede Jack White nummeret ‘Archbishop Harold Holmes’ med følgende ord:

»Det her er den slags rock’n’roll som I ikke får på Wembley for 400 pund!«, hvilket næsten kun kan tolkes som en reference til billetpriserne til Oasis’ reunion-koncerter, der har været underlagt kritik.

Koncertbilletterne til selvsamme Jack White-show havde kostet i omegnen af 480 kroner, hvorimod billetterne til Oasis’ koncerter for visse fans meldes at have kostet mere end det seksdobbelte af det beløb.

Nummeret ‘Archbishop Harold Holmes’ stammer fra Jack Whites seneste album ‘No Name’, som Soundvenue anmeldte til seks stjerner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af