Donald Trump inddrager nu voldtægtsanklagede Diddy i sin valgkampagne – deler falsk billede med Kamala Harris

Donald Trump inddrager nu voldtægtsanklagede Diddy i sin valgkampagne – deler falsk billede med Kamala Harris
Donald Trump. (Foto: Kevin Dietsch/Getty Images)

I sidste måned tog Donald Trump tvivlsomme midler i brug i sin igangværende valgkampagne, da han delte falske, AI-genererede billeder af Taylor Swift og hendes fans som Trump-støtter. Herefter valgte Swift at annoncere sin støtte til konkurrenten Kamala Harris.

Nu er den gal igen.

Ifølge Complex har ekspræsidenten igen delt et falsk billede af en musiker. Denne gang har vi at gøre med Diddy, som blev arresteret tidligere på ugen og nu risikerer fængsel på livstid efter en lang række anklager om blandt andet voldtægt og menneskehandel.

Trump har nærmere bestemt delt et falsk billede på sit eget sociale medie Truth Social, der insinuerer, at Kamala Harris plejede at omgås Diddy og tage del i hans berygtede, narko- og sexfester. På billedet står Harris sammen med en mand, der med billedmanipulation har fået sat Diddys ansigt på sin krop.

»Kamala doing the Diddy?«, står der på billedet. »Fru Vicepræsident, har du nogensinde været involveret i eller beskæftiget med en af Puf Daddys freak offs?«.

På det ægte billede står Harris ifølge Complex sammen med sin daværende kæreste Montel Williams og hans datter Ashley Williams.

Du kan sammenligne det oprindelige foto med Trumps manipulerede udgave i opslaget herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af