Margot Robbie og Jacob Elordi får hovedrollerne i ‘Saltburn’-instruktørs version af legendarisk kærlighedstragedie

Margot Robbie og Jacob Elordi får hovedrollerne i ‘Saltburn’-instruktørs version af legendarisk kærlighedstragedie
Margot Robbie ved Oscar-uddelingen. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Sidste år trak Emerald Fennells ’Saltburn’ overskrifter med sine vilde scener og en aldeles freaky Barry Keoghan. I Fennells næste projekt filmatiserer hun en klassisk roman med skarpe stjerner i front for en af litteraturhistoriens store romancer.

Ifølge Deadline står Margot Robbie og Jacob Elordi nemlig til at spille hovedrollerne i hendes kommende filmatisering af Emily Brontës ’Wuthering Heights’ fra 1850.

Romanen følger Yorkshire-familierne Earnshaw og Linton samt adoptivsønnen Heathcliff og er især kendt for det forhold, han får til adoptivfamiliens pige Catherine Earnshaw.

I Fennells kommende version spiller Margot Robbie Cathy, mens Elordi indtager rollen Heathcliff.

Fennell skød sin instruktørkarriere i gang i 2020 med ‘Promising Young Woman’, som sikrede hende en Oscar for Bedste Originale Manuskript og fulgte altså op med ’Saltburn’ sidste år, hvor Elordi også spillede en hovedrolle som rigmandssønnen Felix. Siden har han også portrætteret Elvis i Sofia Coppolas ’Priscilla’.

Robbies produktionselskab Lucky Chap har stået bag samtlige af Fennells film og ikke mindst Greta Gerwigs ‘Barbie’, hvori hun spillede hovedrollen.

’Wuthering Heights’ står til at gå i optagelse i 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af