’Barbie’-animationsfilm i udvikling – Margot Robbie og Greta Gerwig »ikke begejstrede«

’Barbie’-animationsfilm i udvikling – Margot Robbie og Greta Gerwig »ikke begejstrede«
'Barbie'. (Foto: Warner)

’Barbie’ tog hele verden med pinkfarvet storm sidste år og hev mere end en milliard dollars hjem fra biograferne.

Siden har spekulationerne omkring en potentiel efterfølger selvsagt været omfattende.

Instruktør Greta Gerwig var ikke særligt varm på idéen, da hun i sidste uge udtalte, at hun synes, det lyder mere tiltalende med »en anden stor, original, dristig idé«. Desuden har instruktøren i øjeblikket hænderne fulde med to ’Narnia’-film, som Netflix har bestilt.

Dollartegnene har dog ikke fjernet sig fra øjnene på Mattel, som sidder med rettighederne. Ifølge det amerikanske branchemedie Puck arbejder legetøjsproducenten nemlig på en animeret ’Barbie’-film sammen med animationsstudiet Illumination.

Puck rapporterer desuden, at Gerwig, Margot Robbie og Warner Bros. Discovery, der stod bag ’Barbie’, er bevidste om Mattels planer og »ikke er begejstrede«.

Illumination står blandt andet bag ’Despicable Me’-franchisen og ’Super Mario Bros. filmen’, der også storhittede sidste år. En succes, som Mattel altså sigter efter at gengive med Barbie i førersædet.

Mattel er utvivlsomt ivrige efter at kapitalisere på den bølge, som ikke alene fik masser af folk i biografsæderne sidste sommer, men også skabte en massiv mængde pr for Barbie-brandet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af