Greta Gerwig er »rædselsslagen« over at skulle filmatisere ‘Narnia’

Greta Gerwig er »rædselsslagen« over at skulle filmatisere ‘Narnia’
Greta Gerwig. (Foto: Han Myung-Gu/WireImage)

Ved skrivende stund er Greta Gerwigs ‘Barbie’ ved at gøre sit helt store indtog i biografer verden over.

For nylig blev det tilmed bekræftet, at den 39-årige amerikaner har flere projekter på programmet, heriblandt to ‘Narnia’-filmatiseringer for Netflix. Og der hersker ingen tvivl om, at det bliver spændende at se, hvad ‘Ladybird’-instruktøren kan få ud af C.S. Lewis’ enormt populære fantasymateriale.

Personligt er Gerwig dog rædselsslagen over at skulle håndtere det store projekt. Det fortæller hun i et interview med Total Film via Games Radar:

»Jeg er ikke engang begyndt at få ordentligt greb om det. Men jeg er ægte skræmt over det, hvilket jeg føler, er et godt sted at starte. Jeg tror, at når jeg er bange, er det altid et godt tegn. Måske når jeg engang ikke er bange, vil det være sådan, ‘OK. Måske skulle jeg ikke lige lave den der’. Men nej, jeg er rædselsslagen. Så vi ser på det, jeg ved det ikke«, siger Greta Gerwig og tilføjer:

»Jeg håber at lave alle mulige forskellige slags film i løbet af den tid, jeg får lov til at lave film, hvilket – det er lang tid, men det er også begrænset. Jeg vil lave store ting og små ting og alt derimellem, og at have endnu et stort lærred er spændende og også skræmmende«.

Narnia blev som bekendt filmatiseret som trilogi mellem 2005-2010. Greta Gerwig er også tilknyttet som en af forfatterne på Disneys kommende liveaction-version af ‘Snehvide’. 

Det vides endnu ikke, hvornår ‘Narnia’-projektet går i produktion.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af