Greta Gerwig skal instruere to ‘Narnia’-filmatiseringer for Netflix

Greta Gerwig skal instruere to ‘Narnia’-filmatiseringer for Netflix
Greta Gerwig til pressekonference for 'Barbie'. (Foto: Han Myung-Gu/WireImage/ Getty Images)

Greta Gerwigs ‘Barbie’ er en af sommerens mest ventede film, og som sit næste projekt kaster instruktøren sig over endnu et stykke folkeeje.

Hun skal nemlig instruere to Narnia-filmatiseringer for Netflix, det er blevet bekræftet af The New Yorker. Således kan vi formentlig se frem til Gerwigs spin på seriens mest kendte fortælling ‘Heksen, løven og garderobeskabet’.

Netflix offentliggjorde for fire år siden, at de havde indgået et flerårigt samarbejde med The C.S. Lewis Company, der ejer den britiske forfatters fantasy-septologi.

Da Netflix ejer samtlige syv bøger i Narnia-serien, er det muligt, at fortsætte filmserien, men Gerwig har indtil videre skrevet kontrakt på to film.

Narnia blev filmatiseret som trilogi mellem 2005-2010. Greta Gerwig er også tilknyttet som en af forfatterne på Disneys kommende liveaction-version af ‘Snehvide’. Hun debuterede som instruktør med ‘Lady Bird’ i 2017 og blev Oscar-nomineret for ‘Little Women’ fra 2019. Gerwig var senest aktuel som skuespiller i Noah Baumbachs Netflix-film ‘White Noise’.

Vi ved endnu ikke, hvornår ‘Narnia’-projektet går i produktion.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af