Se Ana de Armas på blodigt hævntogt i traileren til den nye ’John Wick’-spinoff ’Ballerina’

Se Ana de Armas på blodigt hævntogt i traileren til den nye ’John Wick’-spinoff ’Ballerina’
Ana de Armas i 'Ballerina'. (Foto: Lionsgate)

Actionbaskeren om den notoriske hundehævner ’John Wick’ nåede sit fjerde kapitel sidste år, men ligesom i så mange andre franchises blev der set et potentiale i at udforske underverdenen af lejemordere yderligere.

Sidste år affødte det serien ’The Continental’, og nu er endnu et spinoff på vej. Denne gang en film hvor Ana de Armas spiller hovedrollen som ballerinaen og lejemorderen Eve, der vil hævne sig mod dem, som dræbte hendes familie.

I første trailer til ’Ballerina’ ser vi Eve blive rekrutteret som ung pige og gennemgå barsk træning for senere at tage på blodigt mordertogt i bedste ’John Wick’-stil. Desuden er der også gensyn med selveste Baba Yaga, da Keanu Reeves ser ud til at gøre en cameo i sin berømte rolle.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ian McShane vender tilbage som Winston, mens Lance Reddick, som gik bort sidste år, medvirker i rollen som Charon. Derudover byder castet på navne som Norman Reedus, Sharon Duncan-Brewster og Gabriel Byrne.

Filmen er instrueret af Len Wiseman og skrevet af Shay Hatten og Derek Kolstad, som også har stået for manuskripterne på ’John Wick’-filmene.

’Ballerina’ har amerikansk premiere 6. juni 2025 og rammer også de danske biografer i 2025, men der er endnu ikke en premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af