Keanu Reeves i spil til ny Ruben Östlund-film

Keanu Reeves i spil til ny Ruben Östlund-film
Keanu Reeves (Foto: Greg Doherty/Getty Images)

Mange har ventet i spænding på nyt om Ruben Östlunds næste film efter Guldpalmevinderen ’Triangle of Sadness’ fra 2022.

Og for et par måneder siden bekræftede Östlund, at manuskriptet til ’The Entertainment System Is Down’ var færdigt.

Nu kan Variety rapportere, at Keanu Reeves er tippet til at få en rolle i den svenske auteurs kommende film. Præcis hvilken rolle Reeves står til at skulle have, er endnu uvist, men man kan spekulere på, om det er en rolle i tråd med de klassiske forsmåede mandlige karakterer, som Östlund excellerer i.

Baseret på de informationer, der foreløbigt er kommet ud omkring filmen, kan vi forvente en Östlund, der dyrker sin sædvanlige sortkomiske samfundssatire.

’The Entertainment System Is Down’ handler om en langdistanceflyvning, hvor underholdningssystemet går ned, som titlen antyder. Derfor er passagererne dømt til analog kedsomhed, hvor kaos kan opstå lige rundt om hjørnet.

Hvis Keanu Reeves bliver castet i en hovedrolle, krydser vi fingre for, at han bliver den første af et stjernespækket ensemble, der boarder flyet i filmen, hvor størstedelen af handlingen sandsynligvis udspiller sig.

Det forventes, at optagelserne på ’The Entertainment System Is Down’ begynder snart, og at filmen får premiere i løbet af 2025.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af