Se teaseren til ‘Kontra’-opfølger i bogformat: »Historien er kun lige begyndt«

Se teaseren til ‘Kontra’-opfølger i bogformat: »Historien er kun lige begyndt«
'Kontra'. (Foto: Jesper Christensen)

Få uger efter premieren forsætter universet fra Jonas Risvigs debutfilm ‘Kontra’ med en ny bog.

Nu lancerer instruktøren en bogtrailer til romanen ‘Kontra – mon vi slipper godt herfra’, som forfatter Freja Bøgh Lassen står bag.

Romanen udkommer 22. oktober og er en forlængelse filmens skildring af det privilegerede, nordsjællandske gymnasiemiljø og en pigegruppes grænseoverskridende adfærd i jagten på social status.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Endnu er der ikke blevet afsløret meget om bogens konkrete indhold. Men fortællingen er skrevet rundt om handlingen i ‘Kontra’ og følger karakterer som Fanny og Lilja i situationer, der ikke er med i filmen.

»Historien er kun lige begyndt«, lyder det i traileren, der desuden viser en række klip fra filmen, der ikke har været udgivet endnu.

‘Kontrak’ fik fire stjerner af Soundvenues anmelder Luna Ehlers. De seneste uger har Jonas Risvigs univers dog også været genstand for kritik. Blandt andet udtrykte flere nordsjællandske unge i Berlingske, at de betragter portrætteringen i filmen som utroværdig og potentiel skadelig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af