Faustix er med på international liste over verdens bedste dj’s: »Udnævnelsen betyder alverden«

Faustix er med på international liste over verdens bedste dj’s: »Udnævnelsen betyder alverden«
Faustix. (Foto: PR)

Hvert år afholder det britiske magasin DJ Mag en stor afstemning over verdens bedste dj’s, hvor læsere fra hele verden stemmer på deres favoritter inden for elektronisk musik.

Dette års top-100 er netop blevet offentliggjort, og der har danske Faustix for første gang fundet vej til listen, der tæller store navne som Calvin Harris, Fred Again.. og Skrillex. Helt konkret er han nummer 99.

Faustix, hvis borgerlige navn er Morten Brangstrup Olsen, har været aktiv på den danske musikscene siden start 2010’erne. Han siger om udnævnelsen i en mail til Soundvenue:

»Udnævnelsen betyder alverden for mig. Det cementerer det hårde arbejde og de mål, som jeg har sat for mig selv. Der er en vis form for tilfredshed ved at lave en plan og følge den helt til dørs«.

Han har tidligere arbejdet med store navne, heriblandt Diplo og resten af Major Lazer. Men udnævnelsen giver alligevel nye muligheder, uddyber han:

»At komme på listen betyder selvfølgelig, at nogle nye døre åbner – navnligt på booking- og showsiden. Placeringen kan være et godt redskab til at få spillejobs i Asien, hvilket ellers ikke er så ligetil. Nu skal musikken bare følge med, så jeg arbejder intensivt på at lave en masse til 2025«.

Listen byder også på et andet dansk islæt i form af Kölsch, tidligere kendt som Rune RK, der optræder som nummer 78.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af