Faith No More – fornyet tro

The kings of cool indtog Orange Scene iført knap så cool pastelfarvede jakkesæt. Men de kunne bære det, kunne de, og hvis bare alle band-genforeninger var halvt så vellykkede som Faith No Mores, så ville verden være et meget lykkeligere sted.

Med en selvsikkerhed, der var tæt på arrogant, kiggede de ældre herrer sig aldrig tilbage, men smækkede i stedet den ene velspillede klassiker efter den anden ud i hovedet på et taknemmeligt publikum. Bandet viste, at de stadig er eminente musikere, og i front havde de en af Guds egne prototyper, en særdeles veloplagt Mike Patton, der fremstod som en sublim blanding af Dean Martin og Charles Manson.

Med en kant af sarkasme og en næsten selvantændelig flamboyance vidste man aldrig, hvor han i næste øjeblik ville bevæge sig hen, og man var som publikum tryllebundet af det ufortyndede virtuose galskab, som manden indeholder. Det var forbløffende, hvor nemt kvintetten navigerede imellem deres disparate setliste, der gik fra oldschool funkmetal i ’Epic’ til ’Easy’ og ’Evidence’s stilsikre soul, men på en dag som denne kunne Faith No More, med styrmand Patton bag roret, have sejlet uforstyrret gennem Aden-bugten.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af