CPH PIX: En tirsdag med overrumplende sci-fi

Real

’Real’

Vester Vov Vov 19:00 – køb billet her

Der er dømt uforudsigeligt japansk drama med Kiyoshi Kurosawas surrealistiske ’Real’. En ung mand medvirker i et videnskabeligt forsøg, der giver ham mulighed for at rejse ind i sin komatøse kærestes bevidsthed og forhåbentligt vække hende til live. Inden længe begynder virkelighed og bevidsthedstilstanden at smelte sammen med uhyggelige bivirkninger til følge.

Med sin ambitiøse kærlighedshistorie og filosofiske eftertænksomhed er ’Real’ en genrehybrid af både gys, science fiction og eventyr fra en af Japans mest anerkendte horror-instruktører.

Snowpiercer

’Snowpiercer’

Grand 21:30 – køb billet her

Året mest omtalte og hypede film på CPH PIX er sydkoreanske Bong Joon-hos postapokalyptiske ’Snowpiercer’. Under en ny istid overlever de sidste mennesker på et buldrende tog præget af et brutalt klassehierarki, og historien udfolder pøblens intense oprør blandt et vel af excentriske typer.

Filmen fusionerer sydkoreansk vildskab med Hollywoodstjerner som Tilda Swinton, Chris Evans og Jamie Bell, og i aften er sidste chance for at se filmen på det store lærred. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse!

Læs også: Vores anmeldelse af Snowpiercer

Læs også: Guide: Her er must see-filmene på CPH PIX

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af