Guide: Fem biograffilm, du skal se i juli

Sommermåneden byder også på andet end buldrende actionbrag i biograferne. Her er vores anbefalinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Bad Neighbors’

Der er dømt ukontrollerbar fest i komedie-instruktøren Nicholas Stollers (’Droppet af Sarah Marshall’) brag af en nabokrig.

Seth Rogen og Rose Byrne spiller to nybagte forældre, der prøver at overbevise sig selv om, at man godt kan flytte til forstaden og samtidig bevare sin coolness. Men overbærenheden bliver sat på prøve, da et larmende drukorgie af en studenterforening med Zac Efron i spidsen flytter ind på nabogrunden og forstyrrer både voksen- og babysøvn.

De vanvittige fester og det veloplagte cast indvarsler en god og kritikerrost komedie til en kølende biograftur i de varme sommernætter. Få en eksklusiv forsmag på bamsebjørnen Rogen og vaskebrættet Efrons udfoldelser, når Soundvenue afholder forpremiere d. 14. juli.

Filmen får premiere d. 17. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Ung & smuk’

I François Ozons nyeste drama møder vi den billedskønne, 17-årige Isabelle, som ledes ud i farligt seksuelt spil.

Isabelle mister sin mødom på en sommerhustur, men føler ingenting. Så hun opsøger mere erfaring og begynder et dobbeltliv som call girl og gymnasieelev. Stævnemøde efter stævnemøde forbliver hun lige tilknappet og viser hverken interesse i mændene eller pengene.

Marine Vacht har sin gennembrudsrolle i filmen, der på kontroversiel vis stiller skarpt på kvindelig seksualitet med klar reference til Buñuels prostitutionsklassiker ’Dagens skønhed’.

Filmen får premiere d. 10. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Forelsket i New York’

’Once’-instruktør John Carneys nyeste musikalske komedie er en romantisk fortælling om stræben efter succes – karrieremæssigt såvel som på kærlighedsfronten. Keira Knightley spiller den droppede ekskæreste til tidens største rockstjerne, mens Mark Ruffalo ses i rollen som en falleret pladeproducer. Skæbnen vil, at de mødes, og sammen forelsker de sig endnu engang i musikkens muligheder midt i Det Store Æble.

I birollerne ses musikere som Maroon 5’s Adam Levine og den altid solbrillebærende CeeLo Green. Selvom titlen ’Forelsket i New York’ lover klichéer til overflod, er filmen en smittende komedie med noget på hjerte.

Filmen får premiere d. 31. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Don Fabijans bekendelser’

Hvor ofte ser man en katolsk præst prikke hul i tusindvis af kondomer til lyden af en ung piges salmesang? Ret sjældent. Ikke desto mindre er det netop det syn, traileren til denne kroatiske komedie efterlader dig med.

’Don Fabijans bekendelser’ handler om en ung præst, hvis nyanskaffede embede på en lille ø i Adriaterhavet presser ham til det yderste. Præsten forsøger at træde i sin forgængers fodspor, men i ren desperation går han endog meget langt for at forhindre øens dalende fødselsrate.

Filmen får premiere d. 24. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Guardians of the Galaxy’

Okay, vi skal da også lige have en enkelt Hollywood-blockbuster med på listen. For Marvel-komedien ’Guardians of the Galaxy’ kunne meget vel komme til at skille sig ud fra mængden. Traileren er i hvert fald fuld af veloplagt ironi, figurerne ser tilpas vanvittige ud, og stjerneskuespillerne står i kø: Zoe Saldana, Bradley Cooper, Josh Brolin, John C. Reilly og mange flere.

’Parks & Recreations’ Chris Pratt har trænet mavemusklerne og iført sig læderjakken til rollen som Peter Quill a.k.a. Star-Lord. Sammen med en broget flok kriminelle påtager han sig modvilligt opgaven som vogter af galaksen – og det er selvfølgelig ikke uden komplikationer.

Filmen får premiere d. 31. juli.

Læs også: 10 seriesæsoner, vi vil have til Danmark – NU!

Læs også: Kom til forpremiere på ‘Bad Neighbors’ med Soundvenue

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af