Bekræftet: Agent Cooper vender tilbage til Twin Peaks

Bekræftet: Agent Cooper vender tilbage til Twin Peaks

I forbindelse med en konference for the Television Critics Association har Kyle MacLachlan nu bekræftet, at han vender tilbage i sin ikoniske rolle som Agent Dale Cooper i den nye sæson af David Lynch og Mark Frosts kultserie ’Twin Peaks’.

»Jeg er meget begejstret for at vende tilbage til det mærkelige og vidunderlige ‘Twin Peaks’-univers«, udtaler MacLachlan og tilføjer i ægte ‘Twin Peaks’-stil: »May the forest be with you«.

Deadline kan endvidere fortælle, at den nye sæson, der vil foregå i nutiden, fortælles i ni afsnit. Serien rammer tv-skærmene i 2016, et kvart århundrede efter den oprindelige serie blev aflyst grundet dårlige ratings. Alle afsnit instrueres af David Lynch med manuskript af medskaberen Mark Frost. Ud over MacLachlan er det endnu uvist, hvilke skuespillere fra den originale serie vi kan forvente at se i 2016-udgaven af kultserien.

Hvorom alting er, havde Laura Palmer ret, da hun sagde, at hun ville se os igen om 25 år. Og mon ikke det sidste års ventetid vil føles længere end de 24 første!

Læs også: Arven fra ‘Twin Peaks’ – 10 serier, der står i gæld til Lynchs klassiker

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af