Video: Larry Wilmore viser ingen nåde over for Bill Cosby

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Larry Wilmores ‘The Nightly Show’ afløste i forgårs Stephen Colberts ‘The Colbert Reports’. Programmet skulle egentlig have heddet ‘The Minority Report’, hvilket tydeligt indikerede, at den tidligere ‘Senior Black Correspondent’ på ‘The Daily Show’ ville finde en ledig synsvinkel som de sortes stemme i den kridhvide amerikanske late night-flade.

Wilmore startede da også sin første udsendelse med at slå fast, at hans program var kommet alt for sent, da alle de store debatter om black issues i kølvandet på især Ferguson-urolighederne for længst var kørt.

Men Wilmore er kommet fint fra start som en skarp stemme netop omkring diversitetsspørgsmål. I første program handlede åbningsmonologen om de hvideste Oscar-nomineringer siden 1998, og i går tog Wilmore så fat i det mest kontroversielle emne i den amerikanske underholdningsindustri for tiden: Bill Cosby.

Komikeren gik til stålet og satiriserede blandt andet over, at Cosby fortsatte sin standup-tour  rundt i USA på trods af de alvorlige beskyldninger om overgreb fra intet mindre end 35 forskellige kvinder. Endda hedder hans show ‘Far from Finished’.

Se Wilmores indspark i Cosby-debatten ovenfor.

Læs også: Se Larry Wilmores skarpe åbningsmonolog om de hvide Oscars

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af