Trailer: Se den følelsesladede trailer til ’Clouds of Sils Maria’ med Juliette Binoche og Kristen Stewart

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Olivier Assayas. Medvirkende: Juliette Binoche, Kristen Stewart, Chloë Grace Moretz. Dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Det er mere end almindeligt svært at sætte den franske instruktør Olivier Assayas i bås, da instruktøren mestrer alt fra eksistentielle, dialogbaserede dramaer til actionprægede revolutionsfilm. I de seneste år har han stået bag den selvbiografiske ’Efter revolutionen’, miniserien ’Carlos’ om den venezuelanske terrorist Sjakalen samt den smukke ‘Sommertid’. I den engelsksprogede ’Clouds of Sils Maria’ synes instruktøren dog at have skruet mere op for dramatikken.

2. I filmen spiller Juliette Binoche den feterede skuespillerinde, Maria Enders, som overtales til at medvirke i en genopsætning af sit gennembrudsstykke. I nyfortolkningen får Chloë Grace Moretz’ møgunge af en Hollywood-starlet imidlertid hendes oprindelige rolle, mens Maria i stedet må spille hendes ældre søster. Der er dermed lagt op til sammenstød mellem den yngre og den ældre skuespillerinde både på og uden for de skrå brædder. I rollen som Marias personlige assistent ses endvidere Kristen Stewart.

3. ’Clouds of Sils Maria’ var i hovedkonkurrencen ved sidste års Cannes-festival, men fik en blandet modtagelse af kritikerne. Assayas besidder et notorisk veludviklet blik for den menneskelige psyke, men ud fra traileren kan man frygte, at de dybere lag drukner i en strøm af teatralske konfrontationer. Det er muligt, at det engelske sprog har stået i vejen for Assayas’ normalt så naturalistiske dialog, for flere af Binoches replikker klinger unægteligt falsk, taget ud af en sammenhæng som her.

Læs også: ‘Camp X’-Ray-instruktør: Man skal virkelig tage Kristen Stewart alvorligt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af