Trailer: Seth MacFarlane er tilbage med sin sexgale bamse i ‘Ted 2’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør: Seth MacFarlane. Medvirkende: Seth MacFarlane, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Morgan Freeman, Liam Neeson. Premiere: 16. juli.

Tre trailertanker:

1. Med ‘Ted’ fra 2012 førte komikeren Seth MacFarlane stilen fra sine succesfulde, animerede tv-serier ‘Family Guy’ og ‘American Dad’ ind i virkelighedens (film)verden i form af den konstant hashrygende, sexgale og brovtende teddybjørn Ted, der gjorde livet svært for sin menneskeven spillet af Mark Wahlberg. Filmen indtjente næsten svimlende 6,5 billioner kroner, trods sin R-rating, og med det i mente indtager MacFarlane nu sit bamse-alterego til anden omgang.

2. I ‘Ted 2’ er den før så taberagtige bamse tilsyneladende blevet voksen. Ted skal giftes med sin lækre menneskekæreste (Jessica Barth) og have børn, men problemerne begynder hurtigt at hobe sig op, da bamsen af gode grunde ikke kan lave børn på den naturlige måde, hvorfor Wahlbergs karakter tilbyder sig som sæddonor. Ydermere ses Morgan Freeman og Amanda Seyfried i rollerne som advokater, der skal hjælpe Ted med at bevise, at han har en menneskelig sjæl, før han kan blive far.

3. Hvor ‘Ted’ langt hen ad vejen var en sjov og grovkornet komedie, lader det til, at MacFarlane fortsætter den ultraplatte, infantile stil fra sin seneste spillefilm ‘A Million Ways to Die in the West’. I traileren når hovedkaraktererne både at blive overdynget af sædprøver, kaste en mønt i en fed, blind mands buttcrack og komme med en småracistisk Samuel L. Jackson-joke. Man kan kun håbe, at ‘Ted 2’ også vil byde på lidt af MacFarlanes tidligere så bidende satire fremfor rendyrket tis- og pruttehumor.

Læs også: Coke, boobs og Charlie Sheen: Seth MacFarlanes bedste øjeblikke

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af