James Franco vender tilbage til tv-rødderne med J.J. Abrams

James Franco vender tilbage til tv-rødderne med J.J. Abrams

Trods James Francos succes på det store lærred er en af hans bedste roller muligvis stadig den som Daniel Desario i Judd Apatows kultserie ‘Freaks and Geeks’ fra 1999. Siden har den i tv-regi mest stået på små cameos i diverse komedieserier som ’30 Rock’ og ‘The Mindy Project’, men nu vender Franco for alvor tilbage til tv-serieformatet med en seriøs hovedrolle i J.J. Abrams’ nye Hulu-show ’11/22/63′.

Tv-serien er baseret på en Stephen King-bog af samme navn og handler om engelskprofessoren Jake Epping (Franco), der opdager en tidrejseportal, som sender ham tilbage til 1958 for at undersøge og forhindre mordet på John F. Kennedy i 1963, men som i mellemtiden kommer i forviklinger med morderen Lee Harvey Oswald. Serien beskrives som en thriller, men tidsrejseelementet passer unægtelig godt til ‘Lost’- og ‘Star Wars: Episode VII’-instruktøren J.J. Abrams’ hang til sci-fi.

’11/22/63′ vil foreløbig bestå af en enkelt sæson på ni afsnit, men Hulu vil muligvis følge op på serien med nye sæsoner omhandlende andre historiske begivenheder, skriver Deadline.

Læs også: Trailer: Jonah Hill og James Franco lægger ansigtet i alvorlige folder med ’True Story’

Læs også: J.J. Abrams og Stephen King laver tv-serie for Hulu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af