Lyt til ny særudgave af Soundvenue Filmcast: Kun om Oscar!

Lyt til ny særudgave af Soundvenue Filmcast: Kun om Oscar!

Nedtællingsuret tikker, spændingen stiger. 22. februar skal filmverdens mest prestigefyldte priser uddeles i Dolby Theatre i Los Angeles.

Men hvem vinder de vigtigste priser? Har ‘Boyhood’ stadig en chance over for ‘Birdman’? Har Oscar et race- og kønsproblem, som mange har råbt op om de seneste uger?  Og hvilken type show kan vi se frem til, når Neil Patrick Harris debuterer som vært?

Oscar kan være et stort og uoverskueligt område, men vil du kunne være med i årets Oscar-snak, skal du lytte bare lytte til den helt nye særudgave af Soundvenue Filmcast. Vi har til lejligheden skiftet det sædvanlige panel ud med vores to faste Oscar-overnørder, Mads Kjær Larsen fra Soundvenue og Lars B. Frahm fra filmfestivalen CPH PIX, som peger på deres favoritter og fremhæver de mest opsigtsvækkende aspekter ved årets awards season i en snak ledet af Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen.

Når du har lyttet til podcasten, kan du gå ind og gætte på alle vinderne i vores store Oscar-quiz, og har du brug for ekstra inspiration, kan du tjekke vores ekspertpanel, hvor seks filmeksperter kommer med deres vinderbud i alle kategorier.

I næste uge er den almindelige udgave af Soundvenue Filmcast tilbage med diskussion af Paul Thomas Andersons længe ventede ‘Inherent Vice’ og musik på film i form af ‘Whiplash’ og ‘Steppeulven’.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af