Lyt til Soundvenue Filmcast: Paul Thomas Andersons hashtåge ‘Inherent Vice’, musikfilmrevival med ‘Whiplash’ og ‘Steppeulven’ og Snapchats første serie

Lyt til Soundvenue Filmcast: Paul Thomas Andersons hashtåge ‘Inherent Vice’, musikfilmrevival med ‘Whiplash’ og ‘Steppeulven’ og Snapchats første serie

Vi tænder op i chillumen i den nye udgave af filmpodcasten Soundvenue Filmcast. Der er nemlig ingen anden vej udenom, når man skal snakke om Paul Thomas Andersons ‘Inherent Vice’, hvor en konstant skæv Joaquin Phoenix som privatdetektiven Doc Sportello prøver at finde vej gennem den labyrintiske underverden i 70’ernes Los Angeles blandt et mylder af mærkværdige karakterer.

Men er der mening bag hashtågerne – og gør det noget, hvis der ikke er? Podcast-panelet er ikke helt enige.

Ugens program står også i musikfilmens tegn, for i denne uge får både den hypede jazzthriller ‘Whiplash’ og Ole Christian Madsens film om rocklegenden Eik Skaløe, ‘Steppeulven’, premiere. De byder på vidt forskellige tilgange til, hvordan man bliver et musikalsk geni, ligesom de bruger selve musikken på hver deres måde. Vi går i kødet på begge og den hæderkronede genre som helhed.

Derudover har vi brugt tre dyrebare minutter af vores liv på at fange et afsnit af Snapchats første serie, før det forsvandt igen. Bag ‘Literally Can’t Even’ står Sasha Spielberg (datter af Steven) og Emily Goldwin, og har de så noget friskt at tilføje mængden af serier om forkælede storbypiger i midt-20’erne?

Vi fælder dom over Snapchats seriedebut, ligesom vi som sædvanligt kommer  på glat is i den traditionsrige hurtigrunde, før vi slutter vi af med anbefalinger til streamingtjenesterne.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af