Nicolas Winding Refn caster Keanu Reeves til ‘Neon Demon’

Nicolas Winding Refn caster Keanu Reeves til ‘Neon Demon’

Nicolas Winding Refn har indtil nu kun offentliggjort navnene på de skuespillerinder, som udgører hovedkaraktererne i hans kommende kvindebårne horrorfilm, ‘Neon Demon’. Nu har den danske instruktør imidlertid også føjet en mand til plakaten i form af ingen ringere end Keanu Reeves.

Reeves tilslutter sig Elle Fanning (‘Maleficent’), Jena Malone (‘Hunger Games’), Bella Heathcote (‘Dark Shadows’) og modellen Abbey Lee (‘Mad Max: Fury Road’), der alle er på plads i den danske instruktørs nye Los Angeles-opus om en hårdkogt pigebande bestående af maniske supermodeller.

Herudover er Christina Hendricks (‘Mad Men’), som også havde en rolle i Refns ‘Drive’, føjet til castet i en endnu unavngiven rolle, ligesom det bliver spændende at se, hvilken karakter Keanu Reeves indtager i det kvindedominerede univers.

Læs også: Nicolas Winding Refn caster supermodellen Abbey Lee til sin ’Neon Demon’

Læs også: Keanu Reeves vender tilbage som ’John Wick’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af