Lyt til Soundvenue Filmcast: ‘House of Cards’, krigsfilmen ‘9. april’, pæne og perverse kvinder i ‘Broad City’ og ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’

Lyt til Soundvenue Filmcast: ‘House of Cards’, krigsfilmen ‘9. april’, pæne og perverse kvinder i ‘Broad City’ og ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’

Selvfølgelig skal vi omkring ‘House of Cards’ sæson 3 – og Lars Mikkelsens opsigtsvækkende Putin-imitation – i den helt nye Soundvenue Filmcast, som nu kan høres HER eller findes via iTunes.

Vi har grådigt fortæret den nye sæson, som vi runder uden at spoile, og det er bare opvarmningen på et program, hvor vi ellers både går i krig og på barrikaderne. I år kan vi se frem til intet mindre end tre danske krigsfilm, og den første, ‘9. april’ med Pilou Asbæk, får premiere på torsdag. Men hvorfor er det, dansk film pludselig er blevet krigsliderlig – og hvor dramatisk kan en film om vores modstand mod den tyske erobring af Danmark, der varede beskedne fire timer, egentlig blive?

Vi bevæger os frygtløst ud på slagmarken, før vi skal over i en helt anden boldgade: Sjove kvinder i spritnye komedieserier. Tina Fey står nemlig bag den aktuelle Netflix-serie ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ om titelpersonen Kimmy, der skal klare sig i New York efter at have boet med en dommedagskult under jorden i 15 år. Men er ’30 Rock’-stjernen blevet overhalet indenom af yngre kræfter som den potrygende, dovne, brovtende, liderlige duo fra Comedy Centrals ligeledes aktuelle ‘Broad City’, Abbi Jacobsen og Ilana Glazer, der får ‘Girls’ til at ligne et nonnekloster?

Vi diskuterer, hvilken af de to serier der sprænger kønsskalaen, og så skal vi som sædvanligt også omkring den frygtede hurtigrunde, ugens øvrige premierer og streaming-anbefalinger på 30 sekunder.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af