Trailer: Mark Ruffalo som maniodepressiv alenefar i ‘Infinitely Polar Bear’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Maya Forbes. Medvirkende: Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Keir Dullea, Wallace Wolodarsky. Dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1) Maya Forbes har gjort klogt i at alliere sig med Mark Ruffalo i sin instruktørdebut med den velklingende titel ’Infinitely Polar Bear’Som vi tidligere har argumenteret for, hører Ruffalo til sin generations mest undervurderede skuespillere, en forbilledligt fejlsikker håndværker med væsensforskellige roller på cv’et: Homoseksuel aktivist i HBO’s tv-film ’The Normal Heart’, tilbagelænet hedonist i ’The Kids Are All Right’ og Hulks Dr. Jekyll-pendant i ’The Avengers’.

2) Også i ’Infinitely Polar Bear’ plages Ruffalo af seriøse humørsvingninger, ligesom han er temmelig grøn: Den leprechaun-lignende forening af en grøn polo og ditto lårkorte shorts er et solidt bud på årets hæsligste outfit. Filmens store udfordring er at skildre Ruffalos maniodepressive alenefar i et varmt og vedkommende lys uden at falde i latterliggørelsens marianergrav: At udnytte de mentale lidelser for banal komik. Grænsen mellem det forfriskende og frastødende er hårfin.

3) Traileren giver løfter om en indiefilm med stort ’I’ med sit quirky, livsbekræftende take på tunge emner, og det ville være en mindre sensation, hvis de danske biografdistributører hiver den hjem til landets lærreder. ’Infinitely Polar Bear’ ligner snarere en af de film, man finder midtvejs gennem Netflix’ række af ’uafhængige komedier’, morer sig over i halvanden time og dernæst placerer i evig glemsel. Det kan nu også have sin charme.

Læs også: Mark Ruffalos fem bedste roller

Læs også: Amy Schumer kæmper med kærligheden i Judd Apatows ’Trainwreck’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af