Vampyrmesterværket ‘Lad den rette komme ind’ bliver til tv-serie

Vampyrmesterværket ‘Lad den rette komme ind’ bliver til tv-serie

Vampyrgenren har i de seneste år forvandlet sig til lidt af en blodigfattig gren af gyserfamilien med sine mange teenagefortolkninger, men genren ser nu heldigvis ud til at kunne få sig en tiltrængt opdatering. Det amerikanske tv-selskab A&E har nemlig netop annonceret, at de arbejder på en tv-serie baseret på den svenske vampyr-nyklassiker ‘Lad den rette komme ind’ fra 2008.

Dramaserien vil følge samme handling som Tomas Alfredsons mesterværk om den 12-årige Oscars forelskelse i vampyrpigen Eli, skriver The Hollywood Reporter. Bag tv-fortolkningen står Jeff Davis og Brandon Boyce, der begge har haft fingrene nede i den overnaturlige MTV-serie ‘Teen Wolf’.

Serien er endnu i udviklingsfasen og har ikke fået en udgivelsesdato, men tilbage er der kun at håbe, at der ikke går glatpoleret amerikansk teenagegys i den – som det lidt var tilfældet med det amerikanske filmremake ‘Let Me In’ fra 2010 – men at serien får lov at beholde den unikke blanding af socialrealistisk hverdagsdrama og stilren horroræstetik fra den dybt svenske original.

Læs også: 10 film, vi gerne vil se som tv-serier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af