Emma Stone og Ryan Gosling udser sig ‘Whiplash’-instruktørs næste film

Emma Stone og Ryan Gosling udser sig ‘Whiplash’-instruktørs næste film

Damien Chazelle, stortalentet bag indiesuccesen ‘Whiplash’, kan tilsyneladende vælge og vrage mellem de helt store stjerner efter sin Oscar-nominerede gennembrudsfilm. Til sit næste projekt rygtes det nemlig, at to af tidens mest populære stjerner muligvis skal spille hovedrollerne.

Emma Stone og Ryan Gosling er ifølge Deadline tæt på at være på plads som hovedrolleindehaverne i musicalprojektet ‘La La Land’, som Chazelle skrev inden ‘Whiplash’. Tidligere var ‘Whiplash’s-trommeprotegé Miles Teller samt Emma Watson tilknyttet den romantiske musical, men begge parter har forladt projektet igen, skriver Deadline.

Ifølge Chazelle er ‘La La Land’ en gammeldags musical sat i det moderne Los Angeles og med en kærlighedshistorie mellem en jazzpianist og en aspirerende skuespillerinde i centrum. Valget på Gosling og Stone virker da også oplagt, da de to unge filmstjerner med fælles film som ‘Gangster Squad’ og ‘Crazy Stupid Love’ har bevist, at de har god kemi på det store lærred.

Læs også: Ryan Gosling indtager Guillermo Del Toros Disney-gyser ‘Haunted Mansion’

Læs også: Trailer: Bradley Cooper, Emma Stone og Rachel McAdams i følelsesladet trekantsdrama

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af