‘It Follows’-stjerne får hovedrolle i ‘Independence Day 2’

‘It Follows’-stjerne får hovedrolle i ‘Independence Day 2’

Ovenpå indie-gysersuccesen ‘It Follows’ er dens hovedrolleindehaver Maika Monroe blevet udnævnt til sin generations nye ‘scream queen’, men Monroe vil tilsyneladende ikke lade sig begrænse til at spille skræmt kvinde i diverse gyserfilm fremover.

Hollywood-instruktøren Roland Emmerich har nemlig sat kløerne i den unge skuespillerinde og givet hende en prominent rolle i sin kommende ‘Independence Day 2’, hvor Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg og det nye ansigt Jessie Usher udgør castet sammen med dele af rollebesætningen fra den originale ‘Independence Day’ fra 1994 i form af Jeff Goldblum, Judd Hirsch og Bill Pullman.

Monroe skal eftersigende spille præsidentens datter, spillet af Pullman, og udgøre Hemsworths kærlighedsinteresse. Forhåbentlig uden smittefarlig, dæmonisk sex.

Læs også: Det skal du se i biografen i maj

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af