Roland Emmerich har sit ‘Independence Day 2’ cast klar

Roland Emmerich har sit ‘Independence Day 2’ cast klar

Tidligere på året rygtedes det, at ‘Hunger Games’-stjernen Liam Hemsworth skulle forsøge at overtage Will Smiths glansrolle fra Roland Emmerichs sci-fi-action-nyklassiker ‘Independence Day’ i en kommende to’er. Nu er Emmerich imidlertid kommet på bedre tanker og har annonceret en relativt ukendt skuespiller til at indtage hovedrollen i sin opfølger.

Instruktøren har valgt skuespilleren Jessie Usher, som i øjeblikket spiller en bærende rolle i den Lebron James-producerede basketballserie ‘Survivor’s Remorse’, til at spille hovedrollen som Will Smiths nu voksne søn i ‘Independence Day 2’ – dog stadig uden Will Smith på rollelisten.

Herudover har Emmerich bekræftet, at Liam Hemsworth rigtigt nok får en rolle i filmen, angiveligt som svigersøn til præsidenten Whitmore, der i originalen fra 1996 blev spillet af Bill Pullman, mens Jeff Goldblum indtager sin gamle rolle fra det første actionbrag som den småskøre videnskabsmand David Levinson.

‘Independence Day 2’ er sat til at få premiere den 24. juni 2016, næsten præcis 20 år efter originalen havde premiere den 3. juli 1996.

Læs også: Harrison Ford vender tilbage i hovedrollen i ‘Blade Runner 2′ – instruktøren fundet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af