Trailer: Ny dokumentarfilm går under huden på Amy Winehouse

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tidligere på året blev Kurt Cobain-dokumentaren ‘Montage of Heck’ annonceret som et intimt portræt af den mytiske rockstjerne, som ville vise helt nye sider af Nirvana-musikeren. Samme præmis lader til at gøre sig gældende for den kommende Amy Winehouse-dokumentar ‘Amy’, hvis første trailer lige er landet.

Gennem gamle hjemmevideoer, intime interviews og udtalelser fra sangerindens familie og samarbejdspartnere ser vi en ny side af den tragiske skæbne Winehouse, hvis alkoholmisbrug og personlige forhold ofte var altoverskyggende i tabloidmedierne. I filmen indrømmer sangerinden blandt andet, at hun fortryder sin berømmelse og selvsabotagen, det medførte – og som førte til hendes alt for tidlige død som 27-årig i 2009.

‘Amy’ er instrueret af BAFTA-vinderen Asif Kapadia, som i 2010 stod for dokumentaren ‘Senna’ om en anden tragisk skæbne, den brazilianske Formel 1-kører Ayrton Senna, der kørte i døden i 1994. Filmen har endnu ingen dansk premieredato, men udkommer internationalt til sommer.

Læs også: Soundvenue Premiere: Se hypet film om Kurt Cobain ved eksklusive premierer i april

Læs også: Video: Pete Doherty krænger følelserne ud til Amy Winehouse-hyldest

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af