Video: Se Amy Schumers kontroversielle sketch om football-spilleres voldtægtstrang

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi kårede anden sæson af Amy Schumers Comedy Central-sketchshow ‘Inside Amy Schumer’ som en af sidste års bedste serier. Lige nu tordner hun ud af startboksen med sin tredje sæson, hvor hun med ublufærdig attitude og kønspolitisk kant går hårdt til tabuerne i det amerikanske samfund.

I en sketch i sæsonens tredje afsnit gør hun således tykt grin med den voldtægtskultur, der hersker i visse college-miljøer i USA. Samtidig er sketchen en særlig fornøjelse, hvis man har set serien ‘Friday Night Lights’, for Schumer har skabt en ultrapræcis parodi på fortællingen om den snusfornuftige Coach Taylor (Kyle Chandler) og hans forsøg på at vende lykken for det lokale colleges football-hold i en helt almindelig by i Texas. Schumer indtager selv rollen som hans optimistiske, lettere drikfældige sydstatskone, der i serien spilles af Connie Britton.

Selv hvis man ikke har set ‘Friday Night Lights’, er sketchen dog en kontroversiel på spidsen-udstilling af en foruroligende indstilling til sex og samtykke, og den har da også allerede vakt stor opsigt i medierne i USA.

»Clear eyes, full hearts, don’t rape«.

Læs også: Amy Schumer shaker sin booty i skarp musikvideoparodi

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af