Angelina Jolie og ’Modern Family’-stjerne blandt verdens 100 mest magtfulde kvinder

Angelina Jolie og ’Modern Family’-stjerne blandt verdens 100 mest magtfulde kvinder

Vanen tro har Forbes listet årets 100 mest magtfulde kvinder ud fra faktorer som økonomi, synlighed i medierne og indflydelse på forskellige områder, og der er blevet plads til flere film- og tv-folk.

Mest overraskende er det måske, at den colombianske ’Modern Family’-stjerne Sofía Vergara er nr. 57 på listen, men forklaringen er utvivlsomt, at hun længe har været den bedst betalte skuespillerinde på tv. At Oprah Winfrey (#12), Ellen DeGeneres (#50) og Angelina Jolie (#54) også er blandt de 100 kvinder er mindre iøjnefaldende.

Listen toppes af den tyske kansler Angela Merkel, mens Hillary Clinton og Melinda Gates fuldender top 3.

Se hele listen her.

Læs også: ‘Hot Pursuit’ / Anmeldelse

Læs også: Her er Lettermans største kontroverser fra 33 år på pinden

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af