Christoph Waltz instruktørdebuterer med autentisk morddrama

Vi har set skuespillere-gone-instruktører gennem hele filmhistorien – med svingende held. Men som Tarantinos hofskuespiller og medvirkende hos sværvægtere som Tim Burton og Roman Polanski, burde Christoph Waltz have nok med fif i rygsækken til at klare springet fra skuespiller til instruktør.

Med dramaet ‘The Worst Marriage in Georgetown’ har den østrigske skuespiller annonceret, at han er klar til at rykke bag kameraet og instruere sin første spillefilm. Og hvem er et bedre valg til hovedrollen som en social bedrager med mordanklager i bagagen end Waltz selv?

Filmen er baseret på en New York Times-artikel og fortæller den virkelige historie om rigmanden Albrecth Muth, der klatrede til toppen af de sociale cirkler og politiske rangstier i starten af 00’erne, men siden blev anklaget for mordet på sin ældre kone med 50 års fængsel som følge.

Det lyder unægtelig som en rolle, der ligger lige til højrebenet for den karismatiske skurkefavorit Waltz, men hvordan skuespilleren klarer sin instruktørdebut, må vi vente med at se til næste år, når ‘The Worst Marriage in Georgetown’ eftersigende får premiere.

Læs også: Christoph Waltz: Fra schlagersanger og Der Humpink til übercool Tarantino-favorit

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af