George Miller har titlen på den næste ‘Mad Max’-film planlagt

George Miller har titlen på den næste ‘Mad Max’-film planlagt

‘Mad Max’-manien kører for fuld skrue efter det aktuelle actionbrag rullede ind i biografsalene i sidste uge og lagde anmelderne ned, og den 70-årige instruktør George Miller har tilsyneladende ikke tænkt sig at sætte farten ned oven på succesen.

I et nyt interview i podcasten ‘The Q&A’ afslører den australske instruktør nemlig titlen på næste ‘Mad Max’-film i rækken, hvis manuskript allerede ligger klar grundet de mange forsinkelser på ‘Fury Road’. Titlen på opfølgeren er ‘Mad Max: The Wasteland’, men om den vil fokusere på den forrygende heltinde Furiosa, som det rygtedes under ‘Mad Max’-pressekonferencen på Cannes, har Miller endnu ikke meldt ud.

I kølvandet på ‘Mad Max: Fury Road’ er endnu en interessant afsløring desuden dukket op, nemlig at muskelbundtet Tom Hardy oprindeligt ikke var tiltænkt til at være Mel Gibsons efterfølger som Max Rockatansky. Her havde Miller i stedet udset sig den nu afdøde Heath Ledger til rollen.

»Hver gang Heath (Ledger, red.) kom forbi Sydney, snakkede vi om Max. Han havde det samme, som Mel (Gibson, red.) og Tom Hardy har – mandighed, karisma og en rastløs energi, som du har brug for til at spille en relativ stille karakter. Verden mistede noget stort, da han døde. Tom var den næste, der dukkede op, der havde den samme vibe«, fortæller Miller til The Daily Beast.

Læs også: ‘Mad Max’: De bedste Cannes-citater fra George Miller, Charlize Theron og Tom Hardy

Læs også: Lyt til Soundvenue Filmcast: Vi diskuterer ‘Mad Max’ og komiker-fænomenet Amy Schumer i ny episode af vores podcast

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af