Gerard Depardieu køres i stilling som Frankrigs Frank Underwood

Gerard Depardieu køres i stilling som Frankrigs Frank Underwood

Netflix er i færd med at udvikle en fransk version af deres flagskib, ’House of Cards’, under titlen ’Marseille’, og på rygtebasis har de allerede udpeget Kevin Spaceys franske pendant i form af rutinerede Gerard Depardieu. Det beretter Radio Europe1.

Realiseres ’Marseille’, bliver det Netflix’ første fransksprogede produktion, noget, der har vakt bekymringer i den franske filmindustri, fordi den amerikanske spillers indtog på markedet forventes at skade den hjemlige filmproduktion.

’Marseille’ er ikke en decideret genindspilning af ’House of Cards’, snarere end nær slægtning. Serien, der er skabt af ’Carlos’-forfatteren Dan Franck, skildrer den intense dyst mellem Marseilles garvede borgmester og hans målrettede protege under en valgkamp.

Læs også: Film om stor sexskandales censureres før premiere – instruktøren raser

Læs også: Cannes dag 10 – ‘Dope’ med ASAP Rocky charmer røven ud af bukserne på vores udsendte

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af