Kæmpetalenter skal medvirke i nazidrama

Kæmpetalenter skal medvirke i nazidrama

Cedric Jimenez’ (’The Connection’) nazidrama ’HHHH’ har ifølge Variety sikret sig et sublimt cast, anført af stortalenterne Jack O’Connell (’Unbroken’, ’Starred Up’) og Mia Wasikowska (’Maps to the Stars’, ’Stoker’) samt Jason Clarke (‘Abernes planet: Revolutionen’) og Rosamund Pike (’Gone Girl’). Sidste tilføjelse er Jack Reynor, der fik sit gennembrud over for Lars Mikkelsen i ’What Richard Did’.

Filmen, hvis titel står for ‘Himmlers Hirn heisst Heydrich’, altså ’Himmlers hjerne hedder Heydrich’, er en delvist autentisk, delvist opdigtet beretning om to østeuropæiske mænds likvidering af nazi-bødlen Heydrich under Anden Verdenskrig.

’HHHH’, der er baseret på Laurent Binets roste debutroman af samme aparte titel, indleder optagelser i august og forventes at få premiere i løbet af 2016.

Læs også: 10 friske bud på den nye Indiana Jones

Læs også: Mia Wasikowska – Sin generations mest uforudsigelige femme fatale

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af