Kanye West skal alligevel ikke medvirke i Spike Lee-film

Kanye West skal alligevel ikke medvirke i Spike Lee-film

Det syntes sikkert og vist, at Kanye West skulle medvirke i Spike Lees kommende, kontroversielle musicalkomedie, ’Chiraq’, men det viser sig nu ikke at være tilfældet.

I en pressemeddelelse offentliggjort på Entertainment Weekly afviser Kanyes repræsentanter, at han skal medvirke i Lees Amazon-musical. Til gengæld skulle han være i forhandlinger om at levere musik til soundtracket.

Det er nærliggende at forestille sig, at det er logistiske udfordringer, der ligger til grund for det kollapsede samarbejde mellem Kanye og Lee. Musikerens kommende album, ’Swish’, er højst sandsynligt lige på trapperne, og man må formode, at han drager på en omfattende turné efter udgivelsen.

Der har i de seneste dage været en del polemik omkring ’Chiraq’ grundet filmens titel – en sammentrækning af ordene ’Chicago’ og ’Iraq’ – og dens formodentligt hårdkogte fremstilling af The Windy Citys voksende kriminelle underverden. Således har Chicagos borgmester, Rahm Emanuel, offentligt udtrykt sin bekymring om filmens indflydelse på byens ry.

John Cusack, der har en bærende rolle i filmen og desuden er født og opvokset i Chicago, affejede anklagerne med et glimt i øjet: »Jeg er 100 procent sikker på, at Chicago kan overleve filmen, ligesom den overlevede ’Transformers’. Jeg elsker min by, Chicago – alle dele af den – og jeg ville aldrig være med til at skade den«.

Ud over Cusack medvirker også Jennifer Hudson, Samuel L. Jackson, Jeremy Piven og Common i Spike Lees musicalkomedie. Men de får altså ikke fornøjelsen af Kanyes selskab.

Læs også: Kanye West laver soundtrack til slavedramaet ‘Underground’

Læs også: Time kårer verdens 100 vigtigste personer: Kanye, Nolan, Swift og Pratt på listen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af