Trailer: Den omstridte dokumentar ‘An Open Secret’ udstiller Hollywoods seksuelle misbrug af mindreårige

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dokumentaristen Amy Berg laver ikke film for at få venner. Hun blev nomineret til en Oscar for ’Deliver Us from Evil’ om en pædofil katolsk præst og skød med skarpt mod det amerikanske retssystem i ’West of Memphis’ om de såkaldte West Memphis Three, der blev spærret inde i to årtier for nogle mord, de ikke begik.

I ’An Open Secret’ flytter Berg sit polemiske blik mod endnu et tabu i det amerikanske samfund, nemlig den seksuelle udnyttelse af mindreårige i Hollywood. Emnet er højaktuelt, efter ’X-Men’-instruktøren Bryan Singer sidste år blev anklaget for at have misbrugt den tidligere barneskuespiller Michael Egan i slutningen af 90’erne.

Egan droppede senere anklagerne, men til kritikernes udtalte forargelse har det ikke afholdt Berg fra at benytte ham som interviewperson i ’An Open Secret’.

Traileren spiller heftigt på modsætningen mellem den romantiske idé om Hollywood som drømmerens forjættede land og det skildrede mareridt, hvor uskyldige børn arres for livet som følge af liderlige pengemænds syge lyster.

»Filmen, Hollywood ikke vil have dig til at se«, som taglinen lyder, får amerikansk premiere den 5. juni.

Læs også: 10 film, hvis afsløringer ændrede verden

Læs også: On demand – 10 fængslende true crime-dokumentarer, du skal streame

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af